BAJSPOLISEN

                                   (Personer känsliga för bajs bör ej läsa texten nedan...)

Nu ska jag berätta för er vad som hände igår när vi skulle ut på en promenad med hundarna - Deamon och Smirre. Vi skulle bara gå en kortare sväng runt vårat kvarter och när vi kommit runt den första husknuten och gått en bit så ska Deamon bajsa. Han intar bajs-position och då hör vi ett argt bankande på ett fönster. Jag står med handen i fickan och gräver efter en bajspåse då Tobias säger att det står en tant bakom gardinen och blänger samtidigt som hon fortsätter det ihärdiga bankandet på fönstret. Jag trodde hon skulle ha sönder rutan ett tag! Under de här sekundrarna av fortsatt bankande har jag hunnit satt påsen ''på plats'' i handen och gjort mig redo att ta upp bajset. Nu till det mest irriterande: HON ÖPPNAR FÖNSTRET OCH SKRIKER ÅT MIG ATT TA UPP BAJSET. Där var doppen för mig vill jag lova. Där står jag alltså med påsen på handen och ska ta upp bajset också säger hon så där? Bara för att provocera, enligt mig.

Jag minns inte allt som hände, är väl ganska onödigt att lägga sånna här idiotiska saker på minnet också. Jag höjer bajs-påse-handen i luften och vevar med den och säger något i stil med: ''Jahaaa, det är därför jag har en påse på handen eller? Brukar folk gå runt med påsar på händerna eller?'' Jag skällde på henne och var stöddig, inte direkt min stil annars, men vill ni veta en sak? Jag vart så jäkla förbannad, så där beter man sig inte!

Tro inte att hon slutade blänga efter jag hade tagit upp bajset och var på väg till hundlatrinen för att slänga det. Nej, nej, nej. Hon stog kvar och blängde i fönstret. Då blev jag ännu mer irriterad så jag vände på klacken och gick emot fönstret och ställde mig där och blängde in. Efter en stund öppnade hon fönstret och då frågade jag henne om det var något problem? Seriöst? Normal människa?!

Det hela slutade med att jag sa (läs: skrek) åt henne att det var synd om henne som inte hade något annat liv än att vara BAJSPOLIS här i området...

                                                             

       Undrar jag hur många gånger ordet Bajs förekommer i det här inlägget...

Kommentarer
Postat av: Anna m flock

men HERREGUD! Jag bryter ihop, jääävla kärring!

2009-12-19 @ 00:04:50
Postat av: Linda Nilsson med Stella

Jaadu, jaaduu. Vad ska man säga? Det finns folk till allt...

2009-12-19 @ 00:06:23
Postat av: Anna & Kompis

Ha ha ha ha - bra gjort!!! :D Jag hade också lackat ur på henne. Det vore väl en sak om hon bankade på rutan för att du faktiskt hade lämnat kvar högen på marken och knallat vidare, men att förutsätta att du INTE tänkte ta ditt ansvar och plocka upp är så respektlöst. Jag är inte heller den som brukar brusa upp eller så, men där där beteendet hade jag inte heller bara tagit. Hade gjort precis som du.

2009-12-19 @ 00:37:19
URL: http://kompismedflock.blogg.se/
Postat av: jimmie och kingeling

haha :P en gång när Donna kissade kom det en tant springandes och skrek att jag skulle plocka upp bajset. när jag försökte berätta att hon kissade och att det är lite svårt att plocka upp kiss, så sa hon att "den" lyfter inte på benet?! eee, hon är en tik, en tjejhund, de lyfter inte på benet när de kissar förklarade jag. hon blängde då på mig som om ja va dum i huvudet, så jag sa: står du upp när du kissar eller?

2009-12-19 @ 00:38:28
URL: http://kingeling.blogg.se/
Postat av: Patricia & Duke

Ett tag trodde jag nästan du skulle kastat bajset på fönstret haha :D!Ja jag minns det ^^,! Det var rätt beslut men ändå så hemskt eftersom han var så liten och älskade livet!

2009-12-19 @ 01:05:44
URL: http://dukesdagbok.blogg.se/
Postat av: Cissi

HAHAHA, galna kärring. har också råkat ut för en sådan, fast då skulle Skillz inte ens sätta sig och bajsa, utan vi bara var där. hon krävde att se påsarna också. :P

2009-12-19 @ 07:22:18
URL: http://ceciliakaye.blogg.se/
Postat av: Patricia & Duke

Jag ringde hans "uppfödare" så fort vi kom hem cch berättade. Han hade inte hört något från de andra valpägarna men jag bad honom ringa dom och berätta om Duke så att dom kunde åka o röntga sina,så det skulle han göra.

Det var en tjuvparning och dom planerade inte att ta fler valpar :P!

Pappan var röntgad ua (renrasig östsibirisk laika) sen tror jag mamman också var kollad, duke's morbror hade inte heller några problem.

2009-12-19 @ 08:11:45
URL: http://dukesdagbok.blogg.se/
Postat av: Jonna & Puff

Bra gjort. Hatar när folk ska agera som civilpolis inom diverse områden.Har nån någon aning vad säger lagen om hundbajset? Eller är det bara en artighetsgrej (en helt naturlig såklart)? Bara så att jag vet att jag kan med god samvete låta bli att plocka upp om någon komner och skriker på mig medans jag redan står med bajspåse i handen.

2009-12-19 @ 11:26:33
URL: http://jonnax.blogg.se/
Postat av: Ira & Mio

Usch o fy, jag brukar ha påsen redo i handen när jag ser gamla människor komma gående för det brukar vara de som klagar, så att de ser jag faktiskt TÄNKT ta upp men bara väntar på han ska bli klar-- lagom kul att känna man MÅSTE visa man inte tänkt smita!!! SUCK

2009-12-19 @ 11:40:03
URL: http://luckyprince.blogg.se/
Postat av: Ira igen

hon kanske behövde glasögon om hon inte såg påsen i din hand hahaha

2009-12-19 @ 12:08:12
Postat av: Anna & Kompis

Svar: Jag sparade ner bilden på ljuset (visst är det fint!) från Bamses blogg (tramsebamse.blogg.se) och infogade det som en vanlig bild i egna bloggen. Simsalabim - där stod ljuset och vajade så vackert för Duke.

2009-12-19 @ 13:50:57
URL: http://kompismedflock.blogg.se/
Postat av: Jonna & Puff

Nu har jag googla och jag tror att jag har fattar ungefär hur det står till:

Det finns en ordninglag så i princip skulle man kunna få böter - fast det har aldrig hänt att någon icke-bajsplockande hundägare hade fått böter.

Dock verkar det planeras lite höger och vänster om man skulle införa böter om just om man inte har plockat upp hundbajs.

2009-12-19 @ 15:09:37
URL: http://jonnax.blogg.se/
Postat av: Elin

ush, en del människor fattar ju aldrig.

Bra gjort av dig att svara..jag hade nog vart så omogen och dragit fingret..haha :D

2009-12-20 @ 12:22:05
URL: http://fluffmonster.blogg.se/
Postat av: Linda & Azi

Nä men herregud sån kärring! Men tur att hon ej ropade: "Kamphundbajs", då skulle jag tro att du skulle kasta bajset på hennes fönster, haha ;)

2009-12-21 @ 16:55:15
URL: http://astirazalea.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0