LÄNGDSKIDOR

Har sån jädrans träningsvärk idag. Igår åkte jag längdskidor för första gången på säkert 7 år! Hade glömt bort hur jobbigt det är, eller är det jag som fått sämre kondition? ;)

Åkte i närheten av där vi bor. På kvällen. Så ingen skulle se oss, haha! När jag ställde mig på skidorna (under hjälp av Tobias) så kände jag mig som Bambi på hal is. Inte blev det bättre utav att Deamon trodde både stavar och skidor var leksaker.. När T fått på sig sina skidor stapplade vi iväg med Deamon snurrandes runt omkring oss som trodde det var full lek - gud vad roliga husse och matte var! Efter några bestämda Nej så fattade även han galoppen och att det var fullt upp för oss ändå. Efter dom första 200 metrarna gjorde jag första vurpan. Kände mig som en stel klump där jag satt på backen med benen i kors. Deamon var fort fram till mig och pussade järnet, nu var det ännu roligare tyckte han. Matte ligger på backen och vill busa! Jag kämpade mig upp och stapplade iväg igen. Efter bara någon meter var det Tobias tur att göra en vurpa. Samma procedur igen, Deamon var överlycklig över att husse låg på backen och var jätte rolig! 

Hur som helst så blev det tre vurpor för mig sammanlagt och vi tog oss runt i alla fall! Var heelt slut när vi kom hem och idag har jag vääärldens träningsvärk i hela kroppen. Idag blir det ut och åka igen. Fick in tekniken rätt så bra på slutet och idag ska vi försöka åka medans det är ljust. Ska åka några gånger till så jag tränar balansen lite sen åker dragselen på Deamon så matte får lite hjälp ute i spåret ;) 

                              


Kommentarer
Postat av: Alexandraida♥

Va härligt att åka längdskidor..

Det va ju typ 7-8 år sen som jag åkte det =D

Hahah kan se framför mig hur du ligger på marken och Deamon över haha sött

2010-01-15 @ 00:10:28
URL: http://alexandraida.blogg.se/
Postat av: Silje

Det där såg härligt ut! Blev lite avundsjuk, skulle önska jag hade skidor!''Tjat innebär att du accepterar att hunden inte lyssnar på dig'' Jag håller helt med dig, och tycker att det er viktig att tänka över detta. I såna tillfällen är det lov att dra likheter mellan hundar och barn.

2010-01-20 @ 09:28:05
URL: http://lifeofcs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0