VÅRA FYRBENTA VÄNNER

Eftersom det inte blev något köp av kamera så är jag fortfarande rik, haha! Det finns två som jag velar mellan, så vi får se. Den som lever får se, helt enkelt!

Just nu har jag två stora ögon som kollar lurigt på mig. Deamon har lagt huvudet i mitt knä. ''Vad vill du göra då?'' frågar jag honom och då lägger han huvudet på sne, börjar vifta på svansen och trippar iväg för att hämta sitt däck. Det är lektime! Deamon visar väldigt tydligt när han vill något. Om jag har sagt att vi ska åka och träna då skuttar han först runt och är jätte glad för att sedan lägga sig på alla skor innanför dörren. Precis som att han är rädd för att jag ska glömma honom när VI ska åka upp och träna. Han är bra söt den där hunden! Eller när man går iväg och slänger soporna, som tar ca 30 sekunder, så möts man av en svans som viftar i 180 och det är som att man inte setts på flera, flera timmar.

                                   Tänk vad mycket kärlek dom ger oss. Våra fyrbenta vänner.

                              


Kommentarer
Postat av: Madeleine

De är för söta vovvarna alltså! Lägga sig på skorna i hallen, hihi! Mina vovvar brukar gå och ställa sig vid dörren, helst så nära som möjligt så att det inte går att ta sig förbi utan att ta med dem också.För att inte tala om den där slänga-sopan-glädjen! Var kommer den ifrån? De måste ju veta att det var bara 20 sekunder sedan man gick, att de liksom inte hunnit gå ut ur hallen innan man är tillbaka och ändå blir de så glada. Hur går det till?

2010-07-02 @ 08:43:48
URL: http://my.opera.com/Galjar/blog/
Postat av: Ida

Tack så mycket! Hon är min lilla prinsessa, haha! Du också, riktigt snygg hund :D Hur gammal är den? :)

Nä vi tränar ingenting, har bara gått valpkurs. Funderar på att träna lite lydnad med henne senare i höst. Tränar du nått?

Nej jag bor i Torsåker, om du vet vart det ligger? :)

2010-07-02 @ 14:10:35
URL: http://busigabeerta.blogg.se/
Postat av: Plutten

Jag håller verkligen med dej! Här hemma har vi fyra katter (alla med norsk skogskatt i), en hund (Engstaff) och två råttor (stora tamråttor). Och alla dom ger mej/oss så jäkla mycket kärlek. Det går liksom inte att beskriva det med ord!Gillar verkligen din blogg, här ska jag kika in fler gånger!:)Svar; Tack så mycket:)

2010-07-02 @ 22:10:36
URL: http://tillbakatillnuet.blogg.se/
Postat av: Ida

Jaså okej :) athena blev 2 nu sista april :)

Njae, det är mellan falun och gävle så det är en bit :)

Aa okej, bra att veta ;D

2010-07-02 @ 23:18:03
URL: http://busigabeerta.blogg.se/
Postat av: Ida

förresten, vart ligger klubben då?

2010-07-02 @ 23:18:43
URL: http://busigabeerta.blogg.se/
Postat av: JEMPA!

Jättefin hund verkligen! :)

2010-07-09 @ 11:52:00
URL: http://jempsss.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0