FULL RULLE

Idag har det varit fullt upp hela dagen! Tvätta, damma, plantera om blommorna - ja, listan kan göras lång! Här får man inte lata sig på sin lediga dag inte!

Nu på kvällskvisten var jag upp till klubben och gick på kvällis med Deamon och tränade agility. Slalomen nöter vi jätte mycket nu och idag var första gången han gjorde den snabbt (utan att missa någon pinne) ni vet så där så det ser ut som dom mer studsar genom slalomen. Äntligen.. Äntligen kanske det börjar lossna! Den där jäkla slalomen är inte att leka med, det är riktigt svårt faktiskt! Jag hade aldrig kunnat tänka mig att sporten agility är så svårt. Det är verkligen inte ''bara'' som vissa tror. Jag trodde också det en gång i tiden när man såg hunden flyga över hindren, föraren sprang fint bredvid och allting var så ''lätt''! Lätt kan slänga sig i väggen, det är hur mycket som helst att lära! Men jag måste säga att vi kommit en bra bit på väg i alla fall :) Tränade även lite kontaktfält idag men Deamon ångar på i vanlig ordning med mottot ''ju fortare desto bättre'', så vi kan väl säga att det inte gick så där jätte bra, haha!

                             

Ibland dyker Deamon upp på udda ställen när jag har kameran framme och oftast när jag tänkt fota något annat. Här dyker han fram bakom stolen som den nyfikna strut han är! Ibland dyker han upp så plötsligt så man nästan blir rädd. Han är en riktig linslus den där hunden!

Nu är det snart dags att sussa! Deamon ligger och myser i sin Bia, han gillar den verkligen!
Jag ska ta och mysa ner i sängen och fortsätta läsa i agility boken ''Mera agility'' av Marie Hansson. Hon skriver väldigt bra böcker, speciellt dom om agility.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Du har verkligen många järn i elden jämt du! :)

2010-06-29 @ 23:49:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0