FORTFARANDE SJUK...

... vilket betyder att det inte blir mycket gjort! Är sjuukt less på att ligga på soffan bara. Känner mig alldeles klen i kroppen så orkar inte göra så mycket annat heller.. Mamma ska i alla fall gå ut på en långpromenad med Deamon idag så han får röra lite på sig, jag orkar ju knappt gå runt kvarteret med han.. Näe nu vill jag bli frisk!


Bara ligga på soffan, hela dagarna lång!

(Måste bara tillägga att filmen från föregående inlägg är ju liksom ett skämt. Svårt kanske för dom som inte vet hur spår går till på riktigt att veta det men. Nu vet ni att det är ett skämt, just därför jag skrev ''spår''. Kanske borde ha skrivit med det på slutet av filmen, haha :) )


DEAMON HITTAR EN MASSA GOTT PÅ GOLVET!DET ÄR SYND OM MIG...

Jag är sjuk. Har jätte hög feber, ont i kroppen och huvudvärk. Inte så nice! Med andra ord så blev det ingen agility träning idag.. Typiskt! Har precis kommit ut ur duschen, passade på att duscha Deamon samtidigt också så nu luktar han vilda bär! Hoppas verkligen på att jag känner mig piggare tills imorgon, jobbar 15 - 21 - I need the money!

Tack för alla tips om kloklippare förresten!

Sitter och redigerar ihop lite träningsfilmer nu när jag har filmredigerings program igen, kanske kommer  upp något här senare :)

                                                            
                  Det här schampoot kör jag med, luktar underbart gott och pälsen blir ren och blank!
                       Väldigt drygt är det också. Man blandar ju ut det med en viss del vatten. Tror jag
                                   använt mitt 6-7 gånger nu och det är fortfarande hälften kvar :)
                                                                         Kostar ca 130:-

I NEED SOME HELP...

Har spånat runt länge efter en bra klotång. Har köpt tre stycken under tiden jag haft Deamon och det är bara EN som varit bra. Den köpte jag när han var valp så den är ju till för mindre klor än vad han har nu plus att den har blivit väldigt slö. Dags för ny med andra ord!

Nu till den stora frågan: Har ni något tips på bra klotång?


Det är den här jag kör med nu. (som vi haft sen han var valp)
Någon som vet vart denna finns att köpa? Den funkar ju bra trots att man känner
ibland att man skulle haft en större då han har så grova klor.


JULIA VS DEAMON

BESTÄLLNING

Har klickat hem lite roliga grejer från internet, böcker och en film:

    cdon.com


INTE SÅN DUM IDÈ KANSKE?''Slalomskenor för ditt slalom! Aldrig har det varit enklare att lära in slalomet för din hund! Våra fästen är gjorda av metall istället för plast för att bättre passa vårt nordiska klimat - ger optimal stadga och hållbarhet. Skenorna är vita med Agilityshops och Folksams logga i stilrent tryck. Säljs i set om 10 skenor.''
www.agilityshop.se

Någon som provat?RSS 2.0